Inspektion

Er du i tvivl om, hvorvidt dine tagrender skal renses?

Som en ekstra service udfører vi som de eneste på Sjælland “tagrende-inspektion”. Inspektionen bruges til at kontrollere din tagrendes tilstand, samt lokalisere hvor en mulig rensning bør være, så vi derefter kan tage professionel hånd om rensningen. Er der blot tale om en rensning af hele tagrenden uden inspektion, tilbyder vi selvfølgelig også det.

 

Hvorfor få foretaget en Tagrende-inspektion?

Inspektion er en form for kameraoptagelse, som kan bruges til at lokalisere om og hvor der eventuelt skal renses i din tagrende. Dette kan blandt andet være ved nedløbsrør, eller ved forskudte samlinger eller hældninger, som kan forårsage forstoppelse i tagrenden. Inspektionen kan her være en stor hjælp for det videre arbejde.

Du kan også få foretaget Inspektionen i forbindelse med hussalg, så du er sikker på, at du overlader et funktionelt tagrendesystem til køberne.

Vi renser tagrenden for dig
 
Hvis vores Tagrende-inspektion viser, at din tagrende kræver rensning, står vi i de fleste tilfælde også klar til at varetage denne opgave hurtigt efterfølgende.
 
Indhent et uforpligtende tilbud

Har du brug for en professionel fagmand til at udføre en tagrende-inspektion? Så er vi den helt rette virksomhed at kontakte for et godt og uforpligtende tilbud.

 

​Du kan kontakte os på telefon 71 99 01 71 eller via kontaktformularen.