Tilfredse kunder

Vi møder dig med et fast håndtryk

Som ejere af DanskTagrendeRens, sætter vi en stor ære i at levere et ordentligt stykke arbejde, uanset om der er tale om en kommunal ejendom, en fabrik, en beboelsesejendom eller en privat villa. Det samme gør alle medarbejdere. Vi møder altid vores kunder med et smil på læben og rydder pænt op efter os, inden vi forlader området.

Hos DanskTagrendeRens er dine tagrender ALTID i sikre hænder.

“DanskTagrendeRens får mine bedste anbefalinger”
DanskTagrendeRens får mine bedste anbefalinger. God vejledning både før og efter arbejdet bliver udført. Ingen ventetid. Yderst fornuftig pris. Alle aftaler bliver overholdt
Anders Hansen /E/F Amager

“Perfekt udførelse af arbejdet”
Vi havde problemer med vand, der stod ud fra tagrender ved voldsom regn, og kontaktede DanskTagrendeRens. Vi fik et fornuftigt tilbud og perfekt udførelse af arbejdet på aftalt tidspunkt samt efterstående billeder af de rensede tagrender i vores boligforening. Vi vil også fremover kontakte DanskTagrendeRens for lignende opgaver og kan kun anbefale, at andre gør det samme.
Simone Svensson /Solrød Strand

“Rigtig god oplevelse”
Tak for super godt udført arbejde, sjældent møder man et firma der er så smertefrit at arbejde med – Rigtig god oplevelse!
Jon Andersen /Charlottenlund

“Økonomisk besparelse med tagrenderensning uden lift”
Vi havde udfordringer med flere af vores ejendomme, da vores tagrender sidder i 2. sals højde, og vi derfor skulle bruge lift. Vi valgte et firma, der kunne rense tagrenderne i den højde uden lift og fik en klar økonomisk besparelse. De udførte opgaven til vores fulde tilfredshed, og der var ryddet pænt op efter dem. Vi har valgt at tegne årsaftale med DanskTagrendeRens, så vi ved, at vores tagrender, nedløbsrør og brønde er i trygge hænder.
Simon Rasmussen /Værløse

“Rensning af tagrender uden lift er klart billigere”
Vi har fået hjælp af DanskTagrendeRens på flere huse med høje tagrender. Blandt andet hovedbygningen på Trudsholm. Vi modtog billeder af de rensede tagrender og det var billigere end vores alternativ med lift, så det er ikke sidste gang, vi hyrer DanskTagrendeRens.
Jens Kirkegaard /Helsingør

“Flink og professionel betjening”
Jeg bor i et hus med høje tagrender, hvorfor jeg kontaktede DanskTagrendeRens. Mine tagrender var ikke renset i flere år. Dette gjorde DanskTagrendeRens. Jeg er yderst tilfreds med mine rensede tagrender, så DanskTagrendeRens får lov fremadrettet at passe mine tagrender for mig. Det er virkelig en rar fornemmelse.
Lene Jensen /Taastrup

“Førsteklasses kvalitetsarbejde”
DanskTagrendeRens har renset tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde på mit hus. Arbejdet er udført til aftalt tid og pris. Kvaliteten af det udførte arbejde er helt i top. Jeg kan varmt anbefale DanskTagrendeRens. De leverer et førsteklasses kvalitetsarbejde og rydder pænt op efter sig.
Rasmus Perstrup /Græsted

“Varmeste anbefalinger”
Jeg takker for veludført arbejde. Har været yderst tilfreds med DanskTagrendeRens’ arbejde og fremtoning. Jeg takker også ja til en serviceaftale om rensning af tagrender 2 gange om året. Jeg kan på det varmeste anbefale DanskTagrendeRens. De kan noget, jeg ikke har set før.
Lone Thomsen /Ejendomsadministrator, København

Rens af Tagrender – Tilfredse kunder er vores eksistensgrundlag

Tagrenderensning hos os udføres af dygtige fagfolk. Vi sætter en ære i at udføre et ordentligt stykke arbejde, men vi sætter en lige så stor ære i, at vores medarbejdere møder dig med et smil og et pænt ”goddag”. Har du spørgsmål, tager vi os gerne tid til at besvare dem, og vi rydder pænt op efter os, inden vi går. Tilfredse kunder er vores eksistensgrundlag, og derfor gør vi meget ud af netop dét. Kontakt os for en uforpligtende snak om dine tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde, så du slipper for bøvlet med fyldte tagrender og kan bruge tiden på noget andet.