Virksomhedens baggrund

Jeg Thomas Frederiksen startede DanskTagrendeRens, fordi jeg altid har interesseret mig for haver og ind-og udvendig vedligeholdelse af huse. Denne passion startede allerede som 10-årig, hvor jeg kørte rundt med min morfar og “ordnede haver” og vedligeholdte huse i sommerferien.

Det blev dog ikke til en håndværksmæssig uddannelse, fordi jeg igennem mine ungdomsår forsøgte at blive professionel fodboldmålmand.

Jeg er uddannet Sergent i Hæren, ambulancebehandler og Brandmand i Hovedstadens Beredskab. Jeg har været ansat der siden 2001, kun afbrudt af udsendelser med forsvaret til Afghanistan og Irak.

I min fritid er jeg dedikeret målmandstræner, og har været både i Superligaen og i 1.division, samt et udenlands ophold som fuldtidsprofessionel Fodboldtræner.

DanskTagrendeRens blev dannet af mig og et team, som alle har en fortid i beredskabet eller forsvaret og med en håndværksmæssig baggrund, med stor erfaring og ekspertise inden for udvendig vedligeholdelse af bygninger og huse.

Det har for mig altid ligget til mig at jeg skulle beskæftige mig med vedligeholdelse af bygninger eller huse, DanskTagrendeRens er for mig en drøm og en passion, hvor jeg som person og Ejer altid udfører opgaven i loyalitet og professionalisme overfor kunden.

Mit team er indbefattet af samme holdninger og tilgang til opgaver som Jeg selv, og er firmaets DNA internt som eksternt. Alle i DanskTagrendeRens er miljøbevidste og bæredygtighed er en mærkesag for os.

Jeg er ambassadør for GADENS BØRN. En del af vores overskud går ubestridt til udsatte familier og børn, hvor jeg støtter op med fodboldudstyr og kontingent til børn som ikke har midlerne til at gå til fodbold. Flere divisions- og Superligaklubber støtter mig og DanskTagrendeRens i kampen mod fattigdom. Sammen har vi kunne gøre en kæmpe forskel for mange familier og børn i Danmark.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG!

Kontakt os